SGF Diensten

Sinds 1988 voor doordachte schoonmaak .

SGF Diensten

Schoonmakers in de ruimste zin van het woord

In 1988 startte Karel Jansen zijn eigen schoonmaakbedrijf. Het reinigen en desinfecteren van voedingsmiddelenbedrijven vormde reeds van het begin de specialisatie van het bedrijf.

Naast dit specialisme werd ook direct gebouwd aan een opdrachtportefeuille in het segment klassiek onderhoud. De slogan “Schoonmakers in de ruimste zin van het woord” werd van meet af aan de lijfspreuk van het bedrijf.

Met deze slogan willen wij aangeven dat opdrachtgevers op iets extra’s mogen rekenen als zij voor ons kiezen. De extra’s vinden wij heel normaal hetgeen resulteert in langdurige en diepgaande relaties met onze opdrachtgevers.

Met opdrachtgevers in de meest uiteenlopende branches in zowel industrieel als in klassiek onderhoud hebben wij een schat aan ervaring opgedaan en volgen wij intensief alle innovaties op het gebied van onderhoud zodat wij altijd up to date zijn als wij in gesprek met onze opdrachtgevers zijn.

Uitmuntende kennis + Goed gereedschap =
Maximaal restultaat

Goed gereedschap is het halve werk. En kennis van zaken doet de andere helft. Precies weten waar we mee bezig zijn, dat is onze kracht. SGF Diensten heeft zich door jarenlange ervaring ontwikkeld tot een veelzijdig bedrijf.

Uiteraard zijn wij ISO Gecertificeerd en aangesloten bij de MKB Branchevereniging Schoonmaak.

MKB branchvereniging voor schoonmaak
ISO 9001