SGF Diensten

Sinds 1988 voor doordachte schoonmaak .

SGF Diensten

Schoonmakers in de ruimste zin van het woord

In 1988 openden SGF Diensten als schoonmaakbedrijf haar deuren. Het reinigen en desinfecteren van horeca en bedrijven in de voedingsmiddelen vormde gelijk het specialisme.

Naast dit specialisme werd ook direct gebouwd aan een opdrachtportefeuille in het segment klassiek schoonmaakonderhoud. De slogan “Schoonmakers in de ruimste zin van het woord” werd de lijfspreuk van het bedrijf.

Met deze slogan willen wij aangeven dat opdrachtgevers op iets extra’s mogen rekenen als zij voor ons kiezen. Deze extra’s vinden wij heel normaal en zorgt voor een langdurige verstandhouding tussen opdrachtgever en opdrachtnemer.

Met opdrachtgevers in de meest uiteenlopende branches in zowel industrieel als in klassiek onderhoud hebben wij een schat aan ervaring opgedaan en volgen wij intensief alle innovaties op het gebied van schoonmaakonderhoud zodat wij altijd up to date zijn als wij in gesprek met onze opdrachtgevers zijn. 

SGF Diensten heeft zich door jarenlange ervaring ontwikkeld tot een veelzijdig en vooral stabiel bedrijf. Om dit aan te tonen zijn wij trots ISO Gecertificeerd en aangesloten bij de MKB Branchevereniging Schoonmaak SIEV.

De handen ineen

Door het succes van SGF Diensten werd er begin 2022 het plan gesmeed om uit te breiden met een vestiging in het zuiden van het land. Luuk, de voormalige operationeel manager van SGF Diensten, wonend in Uden opende in zijn woonplaats een twee vestiging.

Uden en Sassenheim opereren onder 1 vlag, 1 merk, SGF Diensten!

MKB branchvereniging voor schoonmaak
ISO 9001